Friday, October 25, 2013

PRODUK NINA SKINCARE

 KRIM IBU PUTIH


KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :

- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

CARA GUNA :

Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!


TIPS MUDAH :
- Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah..

1 = RM50(S), RM55(S/S)
2 = RM90(S), RM95(S/S)
20 ML/JAR


************************

SCRUB BIBIR

Scrub bibir ini mampu mengatasi masalah bibir yang sering anda hadapi. Seperti ::

○ Bibir lebam/kusam
○ Bibir menggelupas
○ Bibir berkedut
○ Bibir yang tampak pucat


Dan khasiat yang bakal anda dapat selepas scrub bibir ::

○ Bibir tampil lebih pinkish & segar
○ Bibir lebih seksi
○ Permukaan bibir menjadi lembut
○ Bibir akan tampak lebih sihat

RM50 (S) , RM55 (SS)


ORDER : EMAIL / ISI ORDER FORM / SMS 013 3611458

KRIM IBU PUTIH


KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :

- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.


CARA GUNA :

Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

TIPS MUDAH :
- Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah..


1 = RM50(S), RM55(S/S)
2 = RM90(S), RM95(S/S)
20 ML/JAR

                                         

BELVYA



BELVYA perfect shaping scrub ~

kandungan UTAMA 

::: Garam Laut Mati :::


KEBAIKAN GARAM LAUT MATI
::Mengandungi kandungan mineral yg tinggi
(feeding your skin with mineral)
::mengandungi Anti-bakteria utk kulit
(Ekzema & Psoriasis)
::Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dgn
sel kulit baru
::Berkesan sbg agen Anti-Aging/Anti-penuaan
::Melembabkan kulit yg kering
::Mengecutkan Jerawat
::Anti-Toksin(mengandungi ion negatif)
::Anti-selulit
::Menghaluskan & melembutkan kulit
::Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur
::Anti oksida yg tinggi
::Energizing
::Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit


KEHEBATAN SCRUB BELVYA

✔Mengurangkan 1-2 inci dalam masa 1 minggu (terbukti secara klinikal)
✔Memiliki wajah yang bujur,dagu yang runcing & hidung yg lebih mancung dari biasa. 
✔Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan 
✔Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔Menegang, menghalus dan melembutkan kulit
✔Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy 
✔100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan.



RM85 (S) , RM90 (SS)

ORDER : EMAIL / ISI ORDER FORM / SMS 013 3611458


SCRUB BIBIR by NINASKINCARE


Scrub bibir ini mampu mengatasi masalah bibir yang sering anda hadapi. Seperti ::

○ Bibir lebam/kusam
○ Bibir menggelupas
○ Bibir berkedut
○ Bibir yang tampak pucat


Dan khasiat yang bakal anda dapat selepas scrub bibir ::

○ Bibir tampil lebih pinkish & segar
○ Bibir lebih seksi
○ Permukaan bibir menjadi lembut
○ Bibir akan tampak lebih sihat

RM50 (S) , RM55 (SS)


ORDER : EMAIL / ISI ORDER FORM / SMS 013 3611458

Wednesday, October 9, 2013

AURORA SX ~~

Bandingkan produk kami dengan jenama lain . banyak kesedaran yang perlu diakui dan diketahui . Rujukan adalah daripada Doktor Estetik . Tidak yakin atau pikir kami memburukkan jenama lain ?? tanya doktor dan pakar . semoga kita semua mendapat keberkatan


Tuesday, October 8, 2013

FENOMENA AURORA ~~ jOm kiTA cUBaaaaaa


Meletopss ! Putih melepak kulit lepas consume Aurora SX Ultimate dlm masa seminggu . Huhu . Nak putih level mana pon boleh dengan Aurora . Xde yang mustahil ya ! Ada usaha pasti ada hasilnya . 

Harga x mahal cuma RM140 (S) , RM150 (SS) . Kegunaan selama 36 hari . Cuma kunyah sebiji sebelum sarapan dan rasai keberkesanannya . 

Aurora adalah hasil daripada pemikiran ilmu para doktor estetik untuk kesan paling cepat !

Email / sms 013 3611458 untuk sebarang pertanyaan


***************
Seminggu je jerawat hilang !!

Jerawat batu ke , jerawat resdung ke , jerawat pasir ke , semuanya mampu dihilangkan sekelip mata ! Aurora SX dirumuskan dengan bahan2 yg bagus dari bidang estetik seperti Idebenone , Cysteine Amino Peptide ntok merawat masalah jerawat . Bukan tu je ea , Aurora SX mampu memutihkan kulit !

****************

 Biar gmbr bercerita . Cakap banyak2 org x caya . Dia ni dlu ade masalah jerawat n parut . Dia dh consume Aurora SX dan COLLA dlm 3 bulan . Mmg superb kesan !


**********
~READY STOCK~

AURORA SX - RM140 (S) , RM150 (SS)
AURORA COLLA PLUS - RM140 (S) , RM150 (SS)

NAK ORDER ??

EMAIL / ISI ORDER FORM / SMS 013 3611458




Thursday, September 12, 2013

Nak tahu apa kelebihan Aurora SX dan Aurora Colla Plus ?? Baca info kt bawah ni ...



Aurora SX : tablet kunyah / telan yg diperbuat drpd Pure Glutathione , Idebenone , Cysteine Amino Peptide dan juga Vitamin C serta bahan2 lain . Kalau sebut pasal gluta , semua produk ada gluta . Tp kalau sebut pasal Aurora SX ni , kami ade Cysteine Amino Peptide . Nk tahu apa kelebihannya ?? Gluta ni adelah bahan sintetik . Sesetengah bdn org susah nk serap molukel gluta . So pengasas kami ambik keputusan nak letak Cysteine ni . Sbab nye , Cysteine dibuktikn secara klinikal untuk produce GLUTA dan COLLAGEN secara semulajadi dlm bdn . Best x ? Bukan tu je , anda kene faham kami ade Idebenone . Idebenone ni mmg bagus kegunaannya , boleh search je kt google . Yg penting , KAMI YG PERTAMA di Malaysia gune Idebenone ea . So , Aurora SX Ultimate ni mmg berbeza . Kulit lembap dalam masa 1 hari . Jerawat kecut dalam masa 3 hari . Kulit makin glow dalam masa 5 hari dan anda akan rasa kulit anda MAKIN PUTIH dalam masa 7 hari .


Aurora Colla Plus : tablet kunyah / telan yg diperbuat drpd Salmon Fish Collagen , Pomegranate PE , Vit C dan juga Hyaluronic Acid . Kalau tgok bahan2 lebih kurang sama je . Tp main ingredient kami gune SALMON FISH COLLAGEN yg ternyata lebih MAHAL , BERKUALITI , TIDAK MENGGEMUKKAN dan TAK BERI ALAHAN . Resdung ke ape ke , mmg boleh makan xde masalah . Parut pon memang cepat hilang u all ! Jangan risau . Formulasi kami amat berbeza drpd formulasi org laen kerana kami mmg nak kesan yg sgt cpt serta gabungkan kepakaran BIOKIMIA + SAINS + ESTETIKA !

Thursday, September 5, 2013

CURCUMA MANGGA CURE - CMC


Kami ingin membantu anda yang mempunyai masalah-masalah berikut:-

• Selalu bersin
• Selsema yang berpanjangan
• Gatal mata
• Gatal hidung
• Gatal Muka


~ CARA PENGAMBILAN ~
Kami mengesyorkan supaya anda,para pelanggan kami mengambil 2 biji sehari untuk mendapat keputusan yang elok di kemudian hari. In sha Allah.1 biji di pagi hari,selepas makan.1 biji di malam hari,selepas makan. Minum bersama segelas air suam.

Jom dapatkan penawar resdung anda!!!

-------------------------------------
Bahan ramuan dalam kapsul:-
✿ Kunyit Putih
✿ Kunyit Gajah
✿ Halia Bara
✿ Bunga Inai Merah (hanya menggunakan campuran semulajadi)

Khasiat Kapsul Kunyit Putih:-
✿ Mematikan perkembangan kanser (Termasuk tanda awal HIV)
✿ Mengatasi masalah kewanitaan (Keputihan dan haid yang tidak teratur)
✿ Menurunkan berat badan keterlaluan
✿ Melancarkan peredaran darah
✿ Mencegah Barah Angin
✿ Mengurangkan nafas berbau dan sakit gigi


HALF PACK - RM45 (30BIJI)
FULL PACK - RM85 (60BIJI)

****************************
TESTIMONI











Wednesday, September 4, 2013

♥ Airis Beauty Shop ♥: AURA JELITA HAIR REMOVAL

CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!
RM35 (s), RM40  (ss)

RAWATAN SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN MEMBUANG BULU HINGGA KE AKAR!! MENCEGAH PERTUMBUHAN BULU DENGAN 3 KALI PENGGUNAAN!!
✔ 100% Bahan semulajadi
✔ Tidak Menyakitkan
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Dijamin Berkesan
✔ Harga mampu milik CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur seperti GILLETE yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah.

♥ Airis Beauty Shop ♥: AURA JELITA HAIR REMOVAL: RAWATAN SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN MEMBUANG BULU HINGGA KE AKAR!! MENCEGAH PERTUMBUHAN BULU DENGAN 3 KALI PENGGUNAAN!!  Mengura...

♥ Shiseido Black Head Removal Mask ♥


Remove blackheads and whiteheads in just 30mins!! ♥

Product baru dari Shiseido yg diformulasikan khusus untuk membersihkan Black / White Head yg banyak, diperbuat dari bahan yang mudah menyerap di wajah anda serta Menjadikan wajah anda lebih cerah dan cantik.

FUNGSI :
* Membuang kulit-kulit mati
* Bertindak mengecilkan pori-pori
* Mengurangkan masalah Jerawat
* Dapat Mencerahkan kulit & menjadikan kulit lebih licin

Cara menggunakannya:
1. Membersihkan wajah
2. Sapukan masker ke wajah secara merata dan menghindari daerah mata
3. Istirahat dan menunggu masker kering
4. Setelah kering, tanggalkan dari tepi luar ke arah pusat
5. Untuk hasil terbaik, gunakan toner dan pelembab
6. Guna 2-3 kali per minggu

How to apply:
1. Clean face
2. Apply mask evenly onto face and avoid eyes area
3. Rest and wait for the mask to dry
4. When dry, peel off from the outer edges towards the center
5. For best result, apply toner and moisturizer
6. Use 2-3 times per week

HARGA : RM1.50 / SHEET 
POSTAGE RM6 (S), RM10 (SS)

YANG NK BORONG BOLE EMAIL SY YE. TQ :)