Monday, October 20, 2014

PROMO GAJI ♥

GRAB NOW!!

*BVR - BELLE VOUS RESOURCES

# BVR COLLAGEN
RM60 (S), RM65 (SS) / 40GM
FREE POSTAGE

# BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
RM55 (S), RM65 (SS) / 200GM
FREE POSTAGE

# LOLLY'S PINK SWEET SCRUB - 15GRAM
RM50 (S), RM55(SS)
FREE POSTAGE

COMBO SET
1. BVR COLLAGEN
2. BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
3. LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

 RM145 (S), RM150 (SS)
FREE POSTAGE
-------------------------------
* BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB - 120GRAM
RM70 (S), RM75 (SS)
FREE POSTAGE
---------------------------
# BELLEZA / 20sachets
RM90 (S), RM100 (SS)
FREE POSTAGE
---------------------------
 # CHRISZEN MOIST CAKE + free ampul
RM50 (S), RM55 (SS)
FREE POSTAGE
------------------------ 
* NINA SKINCARE
# IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE - 5 items
RM95 (S), RM 100 (SS)
FREE POSTAGE

# EGF SERUM  - 30BIJI
RM70 (S), RM75 (SS)
FREE POSTAGE

# OXYGEN CELL - 30 ml
RM65 (S), RM70 (SS)
FREE POSTAGE

# TONER BUANG DAKI - 100ml
RM55 (S), RM60 (SS)
FREE POSTAGE
----------------------

To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms only)
014 6615028 (whatsapp / telegram) 

Friday, October 10, 2014

SERUM SENSUAL PLUS - 3.8ML


Apa itu Sensual Plus Serum

Cairan yang mengandungi formula aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit.Mempunyaimolekul yang sangat kecil dan mampu meresap dengan mudah kedalam kulit.Konsentrasi serum adalah 10x ganda daripada KRIM.
Disamping itu juga serum mudah utk di apply ke muka.Tapi seperti yang kita sendiri sedia maklum serum biasa digunakan di salun kecantikan rawatan muka.Digunakan sebelum atau selepas melakukan rawatan muka.Ia juga sesuai digunakan kepada yang gemar menggunakan make up.

Formula ajaib ini dirumus KHAS untuk para wanita supaya :

✓ BERKESAN hilangkan JERAWAT
✓ BERKESAN hilangkan PARUT
✓ BERKESAN hilangkan BLACKHEAD/JERAGAT
✓ BERKESAN dapatkan kulit LICIN & PUTIH
✓ BERKESAN dapatkan kulit TEGANG.


Formula ini :
✓ 100% kelulusan KKM
✓100% herba
✓ 100% halal
✓ Tidak mengandungi bahan kimia
✓ Tidak meleket & mudah kering
✓ Tiada pengelupasan kulit

  
Cara guna penggunaannya -
Just titiskan beberapa drops di tangan dan sapu diseluruh muka slps pakai toner atau slps cuci muka.
Boleh digunakan 2-3 kali sehari.
Jika ada beberapa jenis serum, guna dlm masa berlainan, cnth pg pakai vit c, mlm pakai ligthening


15 jenis serum sensual plus serum :

1.Hydrating - melembabkan kulit dan utk keseimbangan kulit.sesuai utk kulit kering atau berminyak

2.Eye care - menghilangkan eye bag, lingkaran mata hitam

3.Collagen -kolagen supplement utk kulit yg lebih anjal

4.Soothing -utk kulit sensitif

5.Purifying -utk kulit berminyak & jerawat

6.Scar - menhilangkan parut jerawat

7.Oxygenating -pembekal oxygen terus ke epidermis kulit

8.Tigthening - mengecilkan pori2

9.Vit c -supplement utk mencerahkan kulit

10.Ligthening - mencerahkan kulit

11.Regenerating -cell renewal

12.Anti-wrinkle - mengurangkan kedut

13.Beauty Lifting - untuk kulit yg lebih tegang dan mengurangkan kedut

14.Shine Care-mencerahkan kulit

15.Bust Care -untuk ketegangan breast 


Readystock.
1 box has 10 bottles
1 bottle RM10 - add postage RM6 (S), RM10 (SS)

** 5 bottles RM40 - Free postage SM
** 10 bottles RM55 - Free postage SM

** add RM5 postage to SS
To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms only)
014 6615028 (whatsapp / telegram) 

*can mix serum
* contohnya ambil:
- 1 bust care
- 2 vit c
- 2 scar
- 5 lithening

 

 

Wednesday, October 8, 2014

PRODUK CHRISZEN - HOT ITEM! ♥♥♥



1. Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation


-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi
mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk
membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi
melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi
melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut
jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular
di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di
muka.
-ringan dibawa keluar.

No.1 :- Putih pink lebih cerah( Sofea Jane )
No.2 :- Putih Pink Cerah ( Zizie Ezzety )
No.3 :- Kuning Langsat ( Lisdawati )

kulit cerah, pakai no.1
kulit sederhana, pakai no.2
kulit gelap/kuning langsat, pakai no.3
CARA-CARA PAKAI
BEDAK MAGIC ‘CHRISZEN MOIST CAKE’


Step 1: Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
Step 2: Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
Step 3: Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!

 
- TESTIMONI -



 
2. CHRISZEN LUXURY 24K GOLD AMPULE

Chriszen ampule merupakan "serum" ataupun "pelembab" yang selalu kami gunakan.
Apakah kelebihan ampoule jika berbanding dengan serum biasa?
Ampoule merupakan pelembab/serum yang nipis dan tidak berminyak, sesuai untuk semua kulit terutamanya kulit sensitif.
Chriszen ampoule digalakkan diguna sebelum memakai solekan atau penjagaan kulit. Ampoule ini berfungsi untuk melembabkan, mencerahkan, merawat kulit wajah.
Harga asalnya RM29 free postage. Tambahan pula, Chriszen Ampoule ini diberi secara percuma kepada kalian yang membeli Chriszen Moist Cake 
3. CHRISZEN GEL EYELINER

        

Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu--hitam sengit..

Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:

- Warna hitam sengit (intense black+matte black)
- Karis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONG LASTING)
- Licin pakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.
 
HARGA:

 1. CHRISZEN MOIST CAKE + free ampule : RM60 (S), RM65 (SS)  
2. AMPOULE SAHAJA: RM29  
FREE POSTAGE
 
3. GEL EYELINER :  RM18.90 - 
EXCLUDE POSTAGE - RM6 (S), RM10 (SS)


To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms)
014 6615028 (whatsapp / telegram) 

OXYGEN CELL BY NINA SKINCARE

 


Just want to share one of the best cream by Ninaskincare! Memang dah cuba krim ini dan sedang mendapat sambutan yang hebat u! Oxygen Cell By Ninaskincare! Purifying with active oxygen. Memberi kesan yang menakjubkan. Memang SUPERB kerana menyelesaikan segala masalah kulit. Nama pun Oxygen Cell kan. So, kandungannya membekalkan oxygen pada kulit wajah agar sentiasa anjal disamping mengekalkan keremajaan kulit. Insyaallah.

Oxygen Cell ni sesuai untuk masalah ruam di muka, jerawat pasir yang kronik, kulit kusam. Anda akan teruja apabila memiliki wajah yang lebih sihat dari sebelumnya. Tiada bahan kimia.Yang preggy pun boleh pakai. Umum mengetahui, kerap berlakunya pigmentasi semasa mengandung .Oxygen Cell boleh membantu anda mengekang pigmentasi.

Oxygen Cell ini boleh dikatakan krim terbaik kerana mampu memperbaiki kulit yang rosak, memberi seri kepada kulit kusam dengan mencerahkan, menganjalkan kulit muka.Kulit akan terpelihara dari kedutan di awal usia. Mengandungi bahan yang kaya dengan mineral dan vitamin semulajadi, khasiat ideal utk menambahkan kecantikan dan vitamin pd kulit.

KEBAIKAN

* Produk yg selamat dan dpt menyuburkan kulit.
* Kulit kelihatan lebih anjal seawal 7 hari penggunaan.
* Menghaluskan kulit wajah, membersih dan mengecilkan liang pori-pori.
* Resapan oxygen pd kulit akn mengurangkan kedutan...
* Mengawal lebihan minyak pd wajah, sekaligus menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
* Oxygen cream direka khas untuk memberikan nafas yg baru pada kulit.
* Ekstrak botani digabungkan utk membantu meningkatkan kandungan oxygen yang terus pada kulit.
* Ia juga membersih & menyucikan kulit secara semulajadi.
* Melembap dan mengurangkan garis-garis halus.
* Menyerikan kulit wajah dari kusam.
* Sesuai untuk rawatan kulit di usia remaja.
* Sesuai untuk semua jenis & peringkat kulit.

CARA PENGGUNAAN
Cara 1

Apply krim pada kulit wajah yang bersih secara nipis untuk 3-5 minit. Kemudian, bilas.

Cara 2
Apply krim pada kulit wajah yang bersih secara nipis sebelum masuk tidur. Bilas di waktu pagi.

Kebanyakan pengguna not noticed any damaging results. Produk ini membuatkan kulit sentiasa bersih dan kulit yang berkilau. Even pores are hardly noticeable. 
HARGA:RM70 (S), RM75 (SS) /30 ml
FREE POSTAGE

To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms only)
014 6615028 (whatsapp / telegram) 





EGF SERUM - NINASKINCARE


EGF SERUM adalah generasi akan datang anti-penuaan serum yang meningkatkan penampilan dan kesihatan kulit anda dengan menggalakkan kulit untuk membaiki sel-sel sendiri. Bahan utama adalah Faktor Pertumbuhan epidermis (EGF), satu bahan yang berlaku secara semula jadi dalam kulit manusia dan yang mempunyai keupayaan untuk mempercepatkan kadar pusing ganti sel dalam kulit.

Activators Selular adalah protein yang penting untuk penyenggaraan dan pembaikan sel-sel kulit. Dengan usia tahap ini activators selular dalam kulit kita berkurangan. Kulit kita memperbaharui diri kurang kerap, dan mula kelihatan kurang berseri dan lebih berkedut. Biasa, penggunaan sekali atau dua kali sehari. EGF Serum membalikkan proses ini dan memberikan peningkatan dramatik dapat dilihat dalam beberapa minggu.

KELEBIHAN:
Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk muka dan leher. Juga boleh digunakan pada badan jika dikehendaki. Hanya memohon satu penurunan kepada setiap kawasan yang dikehendaki anda ingin merawat.

** Membalikkan tanda-tanda penuaan.
** Mengurangkan pigmentasi tidak sekata.
** Menambah seri dan kilauan.
** Melembapkan mendalam.
** Menghapuskan tempat-tempat kering.
** Menjadikan kulit lebih halus dan cerah
** Diluluskan oleh Dermatologi.
** Satu-satunya tumbuhan yang diperolehi EGF dalam penjagaan kulit.

Cara guna:
Gunting sedikit dihujung softgel, dan picit sedikit demi sedikt. Apply di muka atau di tempat yang diperlukan. Nampak macam oily, tetapi bila disapu terus meresap. Hanya guna 3kali/seminggu sahaja atau setiap hari bagi kulit yang bermasalah teruk seperti jeragat, parut dan sebagainya.

HARGA:RM75 (S), RM80 (SS) / 30BIJI
FREE POSTAGE

To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms only)
014 6615028 (whatsapp / telegram) 




RAPIBUST/MASKER PAYUDARA


RAPIBUST/MASKER PAYUDARA

Fungsi :
-membesarkan payudara
-mengencangkan payudara

Cara pakainya sgt mudah :
1. letakkan rapibust kedalam bra
2. Pakai kembali bra anda
3. Pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering,kemudian lepas dan ganti yg baru.

NO SIDE EFFECT, 100% NATURAL

1box isi 4pc atau 2pasang , dapat digunakan untuk 2hari

---------------------------------------

How to Use :
Just remove a mask from the package, place it on your bra as you wear it for the day.
In 2 hours, the mask will be absorbed by one quarter;
In 6 hours, two thirds will be gone;
And by 8 hours, the mask will be absorbed into your breasts for its full effects!


It is recommended that the mask be used for 6 days continuously and for 8 hours each day.
Suggest use every night before going to bed.
Use continuously for 6 days to see results.
Use 5 boxes for one full treatment.

HARGA:RM20 (S), RM23 (SS)
FREE POSTAGE

To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms only)
014 6615028 (whatsapp / telegram) 






TONER BUANG DAKI by NINASKINCARE


TONER BUANG DAKI DARI NINASKINCARE

SENTAL2 BAGI SENANG DAKI KELUAR UOLSS.
GUNA BEFORE MANDI.
AMBIK KAPAS SIKIT AND SENTAL2.

KANDUNGAN
♡ OLIVE OIL
♡ EKSTRAK PAPAYA
♡ TAWAS
♡ BORIC ACID (khas untuk buang daki)

Tidak pedih
Selamat digunakan
Boleh digunakan untuk muka dan badan!
HARGA: RM 60 (s), RM65 (ss) / 100ml
FREE POSTAGE

To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms only)
014 6615028 (whatsapp / telegram) 




FELINNA HYGIENIC FOAM INTIMATE WASH

 

KEISTIMEWAAN FELINNA BEAUTY HYGIENIC FOAM WASH :

* Bukan dalam bentuk cecair, tapi buih (foam) yang dingin/sejuk, segar dan menjimatkan!
* Membersih Miss-V dengan lembut dan buat diri rasa segar nyaman sepanjang hari
* Bebas dari bahan kimia berbahaya, sesuai dengan pH semulajadi bahagian intim yang sensitif
* Kesan dapat dirasai serta merta, dingin (cool) dan sangat wangi dengan haruman rose dan strawberi yang memukau!
* Mengandungi herba semulajadi terpilih seperti ekstrak sirih, serapat, manjakani dan aloe vera serta kaya antiseptik yang menghapuskan kuman, kulat dan bakteria penyebab keputihan, lendir/lelehan dan bau yang tidak menyenangkan
* Membantu merapat/mengetatkan otot vagina serta menyembuhkan luka bersalin dengan lebih cepat
* Sesuai untuk semua wanita seawal usia remaja, dalam pantang, semasa haid dan isteri2 yang mementingkan keharmonian rumah tangga
* Guna 2x sehari, pagi dan malam untuk penjagaan Miss-V sepanjang usia!


CARA PENGGUNAAN DISARANKAN :

- Basuh tangan anda dengan bersih
- Spray kan Felinna Beauty Hygienic Foam pada tapak tangan
- Bersihkan pada keliling Miss-V
- Biarkan dalam 30 saat
- Bilas dengan air
- Rasai betapa feminin nya diri anda!


HARGA: RM40(S), RM45 (SS) / 50ml
INCLUDE POSTAGE

To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms only)
014 6615028 (whatsapp / telegram) 





BABIES BLINK 5 IN 1


BABIES BLINK 5 in 1 mempunyai 5 item

-: sabun glutacol soap
-: serum whitening 10ml
-: toner whitening perfect
-: night cream 25gm
-: day cream 25gm

apa yg best sgt dengan SET BABIES BLINK 5 in 1 NI? mesti ada yg dok tertanya2..
KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK
-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan




apa yg best sgt dengan SET BABIES BLINK 5 in 1 NI? mesti ada yg dok tertanya2.

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK
-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan




KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 in 1
**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1 BULAN
**PENTING!! DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
HARGA PASARAN
RM 120 (S), RM 130 (SS)

HARGA KAMI!!

RM 80 (S), RM 90 (SS)
FREE POSTAGE

To Order, kindly pm me: 013 3611458 (sms only)
014 6615028 (whatsapp / telegram)