Wednesday, July 3, 2013

Aurora MISS V : Perfect Scrub for Vagina


Rentetan sambutan hangat Aurora DARA , SOFEA ESTETIK kini mengeluarkan skrub khas untuk Miss V kesayangan anda . Aurora MISS V dihasilkan dengan gabungan murni herba-herba terpilih serta bahan-bahan berkualitii tinggi yang memberikan kesan dalam tempoh 24 jam !


Aurora MISS V adalah berbentuk serbuk / skrub dan dipacking dalam botol seberat 30gram dengan ketahanan selama 1-2 bulan . Aurora MISS V berfungsi merawat masalah vagina yang longgar , kendur , tidak ketat agar kembali seperti zaman anak dara anda . 

Dengan herba yang bermutu tinggi , Aurora MISS V berupaya menghilangkan bau busuk yang dihasilkan vagina , bau hancing , ketidakselesaan dan menghalang pembiakan bakteria . Bukan itu sahaja , ia juga berfungsi dalam merawat kentut vagina , lendir berlebihan serta masalah keputihan . 

Cara pemakaian Aurora MISS V adalah sangat mudah , anda hanya perlu mencelop jari lembap anda ke dalam serbuk Miss V dan sapu pada dua bahagian bibir Miss V anda . kemudian , perlahan-lahan masukkan jari anda ke dalam vagina dan buat arah putaran / korek-korek di antara dua dinding itu . Biarkan . Tidak perlu dibilias . Ulang selang 2 hari sekali . Seelok-eloknya pakai selepas anda mandi . 

Rasai perbezaan pada vagina anda dalam masa hanya 24 jam . Scrub ini bertindak dengan sangat pantas dan berkesan . Tidak ada kesan yang berbahaya . Alamilah Miss V yang lebih ketat , lebih kencang yang pasti didambakan lelaki .

Harga : RM50 

ORDER: EMAIL / ISI ORDER FORM / SMS 013 3611458
********************


********************

No comments:

Post a Comment